Una caminada a la llum de la lluna

Caminades. La Caminada Nocturna té lloc la nit del 7 al 8 de juliol, comença i acaba al parc de Joan Miró i puja fins al Castell de Montjuïc on es pot veure tota la ciutat, de nit.

Amb l’arribada de l’estiu, el Barnatresc celebra una de les caminades més especials: la Caminada Nocturna, que té lloc la nit del 7 al 8 de juliol. De fet, la caminada comença a les 21:30 hores del dissabte, 7 de juliol, i té una durada d’unes 4 hores, per tant, acaba més enllà de la mitja nit.

El recorregut previst comença i acaba al parc de Joan Miró, al carrer Tarragona, i puja fins el Castell de Montjuïc, des d’on es pot visualitzar Barcelona de nit. La distància a recòrrer és de més d’11 quilòmetres i en aquest cas, hi ha més desnivell del que és habitual a les caminades.

Una de les recomanacions importants per a la Caminada Nocturna és que els participants portin algun mitjà d’il·luminació personal (llanterna, frontal, etc.) i alguna cosa que sigui reflectant (braçal, armilla, cinturó, etc.) per tal d’augmentar les possibilitats de ser vist i així evitar accidents.