S'estrena el cicle de Caminades Barnatresc 2018

Caminades. Després de la Festa Barnatresc 2017, aquest diumenge Sant Martí de Provençals serà l'escenari de la primera caminada de la temporada d'aquest nou any.

El proper diumenge 21 de gener és la data escollida per a la celebració de la primera caminada del Cicle Barnatresc 2018. El punt de sortida de la caminada de Sant Martí de Provençals serà la plaça de les Glòries Catalanes, al costat del Museu del Disseny, entre les 9 i les 9.30h del matí. Els caminants que participin, hauran de recórrer una distància de 13,4 km amb un màxim de quatre hores. El control i l’avituallament es trobaran a Sant Martí de Provençals, on es preveu que els caminants hi passin entre les 10h i les 11.30h del matí. Com sempre, l’itinerari a seguir estarà marcat pels habituals indicadors de les caminades Barnatresc.

Recorregut de la Caminada Sant Martí de Provençals

Pl. de les Glòries Catalanes, c. Àlaba, c. Frederic Mompou, parc dels Ponts, pg. Marítim de la Nova Icària, pg. Marítim de Bogatell, platja de la Nova Marbella, c. Selva de Mar, pl. Ramon Calsina, c. Selva de Mar, Gran Via Corts Catalanes, c. Agricultura, Sant Martí de Provençals (control i avituallament), parc de Sant Martí, c. Menorca, ronda Sant Martí, pont Bac de Roda, c. Clot, c. Mallorca, c. Rogent, pl. Sant Josep de Calassanç, c. Sant Quintí, c. Sant Antoni Maria Claret, Hospital de Sant Pau, av. Gaudí, c. Provença, Sagrada Família, c. Sicília, ptg. Gaiolà, c. Nàpols, av. Diagonal, c. Sicília, c. Consell de Cent, Av. Diagonal i pl. de les Glòries Catalanes.