#RodalaFesta2018. Primer taller/concurs de micro-reportatges

Participació. Festival Rueda i Ciclista rodando ens ajuden amb aquesta activitat de la Festa de la Bicicleta a crear les nostres produccions audiovisuals i compartir-les a les xarxes.

Amb el format de taller us proposem aquesta activitat de la Festa de la Bicicleta que ens ajudi a fer-la visible a les xarxes socials. Us animeu a participar? Si complementem la nostra producció amb els HT #biciBCN #Festadelabici2018 i #30diesAMBbiciBCN la farem més visible.

Primer taller/concurs de micro-reportatges on ensenyarem a qui ens ho demani a fer micro-reportatges (micro-càpsules) relatius a la bicicleta (Festa de la Bicicleta 2018) amb el smartphone (o action cam) dels participants i, qui ho vulgui, participarà en un concurs dels millors micro-reportatges (compartit a facebook i Instagram). Amb aquesta activitat pretenem crear un relat audiovisual col·lectiu del que ha estat la festa de la bicicleta 2018.

Tots els vídeos portaran el hashtag #rodaLaFesta2018 creant així una biblioteca virtual on poder mirar el que va anar aquesta edició de la festa de la bici 2018, activitat organitzada per l´Ajuntament de Barcelona.

Consulteu totes les activitats de la Festa de la Bicicleta a l’agenda [+]