Obres amb afectacions del trànsit de l'11 al 13 d'agost

Mobilitat. Resum del conjunt d’obres que afectaran la mobilitat viària a Barcelona de l’11 al 13 d'agost.

Aquest cap de setmana el trànsit es veurà afectat per obres a la ronda del Litoral, l’avinguda Meridiana, la rambla de Prim i els carrers de Còrsega i Muntaner, entre altres.

Aquestes són les principals obres que afectaran la mobilitat viària a Barcelona aquest cap de setmana:

  • Ronda del Litoral. Des de les 23.00 hores de l’11 d’agost fins a les 14.00 hores del 13 d’agost, s’efectuaran treballs de pavimentació en sentit Llobregat entre els quilòmetres 12 i 14, de manera que es desviarà la circulació per la calçada del sentit Besòs. La circulació en sentit Besòs es desvia per l’interior del port, com el cap de setmana anterior.
  • Avinguda Meridiana. A partir de les 8.00 hores del 13 d’agost continuen els treballs d’implantació de nous carrils bus i pavimentació entre el passeig de Fabra i Puig i l’avinguda de Rio de Janeiro. S’hi deixaran dos carrils de circulació.
  • Travessera de Gràcia. L’11 d’agost acaba la reparació del clavegueram entre els carrers Gran de Gràcia i de Sant Gabriel. Aquest tram queda afectat per un tall del trànsit.
  • Rambla de Prim. Afectacions per l’execució de les obres del nou col·lector.
  • Carrer de Còrsega. L’11 d’agost acaba la reparació del carril bus que es duu a terme entre els carrers de Girona i Bruc. Durant la jornada es mantindrà un únic carril de circulació al costat de mar.
  • Carrer de Muntaner. Del 12 al 14 d’agost es realitzaran els treballs per reparar la canalització de Telefónica a l’altura del n. 559. S’ocuparà un carril en aquest tram.
  • Passeig de Taulat. El 13 d’agost, entre les 7.00 i les 22.00 hores, s’instal·larà una grua per obres a la coberta de l’Hotel Hilton. Es tallarà aquesta via entre l’avinguda Diagonal i el carrer de Josep Pla.
  • Carrer de Maignon. Tall de la circulació entre el carrer de Verdi i els jardins de Menéndez y Pelayo pels treballs de connexió del nou col·lector.

Podeu veure més informació de l’estat de les obres de la ciutat al web d’obres.