Obres al clavegueram del carrer del Sant Crist

Sants. El carrer del Sant Crist restarà tallat fins al 23 de març entre Guadiana i Gayarre per obres de millora de la xarxa subterrània de clavegueram.

El carrer del Sant Crist restarà tallat fins al 23 de març entre Guadiana i Gayarre perquè hi ha un equip treballant en la millora del clavegueram. Concretament, les obres consisteixen a sanejar el fons del col·lector i instal·lar-hi un recobriment ceràmic.

El 12 de febrer es reprenen els treballs de reparació de la claveguera del carrer del Sant Crist que es van dur a terme el novembre passat en el tram comprès entre els carrers d’Almeria i de Cros. En aquesta nova fase, que arriba un cop acabats els mateixos treballs realitzats sota el carrer del Rei Martí, es treballarà sota el tram del carrer del Sant Crist que va des del carrer de Gayarre fins al de Guadiana.

Aquest tram restarà tallat al trànsit. En tot moment es permetrà l’accés als pàrquings particulars situats al carrer del Sant Crist, gràcies a la connexió del carrer del Priorat amb el del Rei Martí.