La nova fase de les obres dels túnels de les Glòries deixa sense carril bici la Gran Via fins a la rambla del Poblenou

Obres. Itineraris per ciclistes senyalitzats adequadament per creuar la plaça de les Glòries tant en direcció Llobregat-Besòs com en direcció mar-muntanya.

Els carrils bici de la plaça de les Glòries estan afectats en ambdós sentits, per les obres. S'han habilitat itineraris alternatius senyalitzats adequadament que permeten creuar la plaça tant en direcció Llobregat-Besòs com en direcció mar-muntanya.

Les obres de construcció del túnel viari a la plaça de les Glòries, comporten restriccions en els itineraris que segueixen les trajectòries de la Diagonal i la Meridiana i, de manera puntual, en els que seguien la direcció de la Gran Via de les Corts Catalanes.

Arran de la construcció de les rampes d’accés al futur túnel de Glòries es produeixen diferents afectacions a la Gran Via de les Corts Catalanes, especialment a les seves  cruïlles amb els diferents carrers i avingudes que creuen o són tangents a la futura plaça.

Aquestes afectacions impliquen canvis en la mobilitat dels vehicles, dels vianants i dels usuaris del carril bici a ambdós costats de la Gran Via.

Itineraris recomanats per les bicicletes

Es recomana utilitzar els carrils bici dels carrers de Diputació, Sancho de Àvila, Marina, Ciutat de Granada, Ribes, Diagonal, Consell de Cent, Meridiana i Rambla del Poblenou. Les zones ciclables del Clot, de circumval·lació de la plaça de les Glòries i els passos habilitats com a itineraris per a bicicletes, faciliten la connexió entre els diferents carrils bici dels carrers i avingudes que conflueixen a la plaça.

Els carrils bici de la Gran Via de les Corts Catalanes estan anul·lats des de la Plaça de les Glòries fins a la Rambla del Poblenou des d’on es connecta amb la resta de la xarxa a través de la zona 30 del barri del Clot. En el plànol es mostren els itineraris recomanats.

Recordeu que per circular per voreres de menys de tres metres d’amplada és obligatori baixar de la bicicleta.