El veïnat redescobreix la Rambla de la mà d’Aguicat

Les Rambles. Recuperar l'hàbit de ramblejar i revitalitzar la Rambla a partir de visites guiades gratuïtes per als veïns i veïnes.

Més de 200 veïns i veïnes redescobreixen nous racons de la Rambla de la mà de l’associació de guies de turisme Aguicat.

El passat diumenge 25 de febrer els veïns i veïnes van poder tornar a ramblejar de la mà d’Aguicat (Associació de guies de turisme habilitats per la Generalitat de Catalunya per un turisme responsable i de qualitat) per celebrar el Dia Internacional del Guia de Turisme. Aguicat va oferir visites guiades gratuïtes a més de 200 vianants que van poder redescobrir la Rambla d’una manera professional i respectuosa.

Aquestes visites guiades es van inscriure al marc del projecte cooperatiu Les Rambles, que l’equip tècnic KmZERO està duent a terme. Aquests tècnics van passar un breu qüestionari als assistents quan va finalitzar la visita guiada amb l’objectiu de recollir informació sobre les característiques percebudes de la Rambla. Aquesta informació s’està processant i formarà part del procés cooperatiu per tal que serveixi per a plasmar les millores necessàries per recuperar aquest espai per a la ciutadania.

Aquesta ha estat una de les accions que diversos agents implicats en la transformació d’aquest espai organitzen per a cooperar dins el projecte per repensar la Rambla.