El districte d’Horta-Guinardó impulsa la reurbanització i millora de la plaça Raimon Casellas

Els residents de Can Baró han participat en el disseny del projecte de reurbanització de la plaça de Raimon Casellas.

Tot està a punt per començar, durant la pròxima tardor, les obres de reurbanització i millora dels espais a la plaça de Raimon Casellas, al barri de Can Baró. El projecte té una inversió superior al milió d’euros i, per dissenyar-lo, s’han analitzat a fons les necessitats del veïnat de la zona.

Amb la finalitat de dur a terme el projecte urbanístic s’intervindrà sobre un espai de 847 metres quadrats en què es renovarà el paviment, es millorarà l’accessibilitat dels vehicles d’emergència i se substituirà l’enllumenat actual. També es crearà una nova xarxa de desguàs a la plaça, s’hi plantaran arbres i s’instal·larà el reg adient. Es col·locaran baranes, bancs i papereres i es reduiran els desnivells dels parterres. A l’entorn de la plaça es construirà una rampa i una escala per tal de facilitar-hi l’accés.

El Districte d’Horta-Guinardó treballa amb la previsió d’iniciar les obres a la tardor del 2017. El projecte s’ha elaborat tenint en compte les necessitats i prioritats dels veïns i veïnes de la zona i amb la participació dels residents de l’entorn. La inversió municipal prevista per a la reurbanització de la plaça i les millores dels espais contigus és d’1.123.386,27 euros, IVA inclòs.