El carrer de Provença estrena connexió de carrils bici

Infraestructures. S'obre a la circulació de vehicles i persones el tram del carrer de Provença entre el carrer de Nicaragua i la plaça dels Paisos Catalans.

Finalitzen els treballs d'urbanització dels entorns de la capçalera nord de l'estació de Sants, entre els carrers Provença, av Josep Tarradellas, Nicaragua i l'av Roma. Obra executada per Adif de manera consensuada amb el departament de Mobilitat i de Projectes Urbans de l'Ajuntament de Barcelona.

Adif, administrador d’infraestructures ferroviàries ha finalitzat les obres al carrer de Provença amb la urbanització del tram entre el carrer de Nicaragua i la plaça dels Paisos Catalans.

Un nou tram de carrer 30 amb carril bici bidireccional que completa una part de l’eix ciclable horitzontal Llobregat <=> Besòs. L’actuació que treu les bicicletes de la vorera en aquest tram es completa amb nous vials de connexió amb l’av Tarradellas que també tenen, en aquest cas, carril bici unidirecionals millorant la connectivitat de la xarxa ciclista.