El Barça fa córrer les Corts amb la seva cursa popular

El proper 17 de juny se celebra la Cursa del Barça al districte. 10 km, categoria inclusiva per a persones amb discapacitat i categoria infantil KidsRace.

Com cada any, el Barça fa córrer les Corts amb la seva tradicional cursa. Si no heu entrenat ja podeu començar!!! Cursa de 10 quilòmetres, cursa infantil KidsRace i el vessant més inclusiu de la cursa, amb dos quilòmetres per a persones amb discapacitat.

El proper diumenge 17 de juny se celebra la Cursa del Barça al districte. Una prova  organitzada pel FC Barcelona, amb la col·laboració del Districte de les Corts ila Federació Catalana d’Atletisme  i que busca la promoció de la pràctica de l’esport com una via per una vida més saludable.

La cursa començarà i acabarà a l’esplanada del Camp Nou i recorrerà els carrers del districte de les Corts, en un acte obert a tothom i un recorregut adaptat a totes les persones que hi vulguin participar. Enguany, la cursa torna a comptar amb una categoria infantil i amb un vessant inclusiu.

La cursa s’ofereix en les següents categories:

Cursa de 10 Km: Per a majors de 16 anys.

Categories infantils:  la cursa Barça Kids Race, per a menors de 16 anys, se celebrarà un cop finalitzi la cursa de 10 km i estarà distribuïda en quatre categories. Cal destacar que el preu de la inscripció per a la cursa infantil és de 2 euros (indistintament de la categoria).

Nascuts els anys 2009 i 2010: 450 m
Nascuts els anys 2007 i 2008: 900 m
Nascuts els anys 2005 i 2006: 1.800 m
Nascuts els anys 2004 i 2003: 1.800 m

Cursa inclusiva

Dins l’Espai d’Inclusió del districte i la Mesura de govern de corresponsabilitat de les grans entitats esportives, el FC Barcelona aposta, novament, amb una cursa per a persones amb discapacitats. Un recorregut de dos quilòmetres, al tram final del recorregut de la Cursa Barça de 10 quilòmetres, que començarà al final de la carretera de Collblanc, seguirà pel carrer Cardenal Reig i entrarà a l’esplanada del Camp Nou on es farà una volta a l’estadi abans d’arribar a la línia de meta.

Cal destacar que aquest any la inscripció l’haurà de realitzar una entitat o una associació que treballi amb persones amb algun tipus de discapacitat. Per dur a terme la inscripció, algun responsable de l’entitat s’haurà de posar en contacte amb l’organització de la Cursa 2k mitjançant el correu cursa@fcbarcelona.cat. Enguany les places per a aquesta cursa seran limitades.

El FC Barcelona ofereix, novament enguany, recomanacions d’entrenament per a preparar la cursa de la millor forma possible. Accedint al web, es troben detallats els exercicis de treball físic de quatre setmanes per participar a la cursa dels 10 quilòmetres.