Diverses obres afectaran la mobilitat a Barcelona aquest cap de setmana

Obres. Les actuacions de millora de la via pública aquest dissabte i diumenge alteraran la circulació a la ciutat.

Dissabte 2 i diumenge 3 de desembre tindran lloc diverses actuacions de millora de la via pública que afectaran la mobilitat en algunes vies de Barcelona.

El treball de pavimentació  que s’està escometent en l’avinguda Vallcarca, entre el carrer Esteve Terradas i el passeig de la Vall d’Hebron, afectarà la circulació en aquest tram aquest cap de setmana.

Així, la nit del 2 al 3 de desembre només hi funcionarà un carril de circulació per sentit a causa els treballs de fresat i sanejat del paviment. Diumenge 3 de desembre es procedirà a l’estesa d’aglomerat reductor del soroll sobre l’avinguda i es tallarà el sentit descendent tot  mantenint un carril en sentit ascendent.

A la rotonda de passeig de Vall d’Hebron amb avinguda Vallcarca es tallarà diumenge el sentit descendent del trànsit, desviant-lo pel passeig Vall d’Hebron, la plaça Alfons Comín i el carrer Esteve Terrades.

Durant l’execució dels treballs de senyalització horitzontal, es deixarà el nou espai pel carril bicicleta unidireccional situat al costat Besòs de l’avinguda Vallcarca. Dilluns 4 de desembre es donarà continuïtat als treballs en l’àmbit del carril bicicleta.

Les línies de la xarxa de bus afectades per l’actuació de millora de l’avinguda Vallcarca aquest cap de setmana són L124, L27, L119, L129 i L123.

Més actuacions

A banda de les obres al túnel de plaça Cerdà i a l’avinguda Vallcarca, la pavimentació del carrer Pedrell entre passatge Gabernet i Font de la Mulassa, al barri del Carmel, comportarà també afectacions en la circulació.

Concretament, diumenge 3 de desembre el carrer Pedrell romandrà tallat a causa dels treballs de fressat i estesa de la capa d’aglomerat. Les actuacions alteraran el recorregut de la línia de bus L39.

Diumenge 3 de desembre també es veurà afectada parcialment la circulació a la cruïlla entre el carrer Floridablanca i Entença a causa de les obres de fressat i aglomerat al carrer Entença.

D’altra banda, la reposició de juntes de calçada al carrer Diputació, entre el carrer Bruc i Rambla Catalunya, comportarà diumenge 3 de desembre un tall total  per trams del carrer Diputació.

A més, dissabte i diumenge també es registraran restriccions circulatòries motivades per obres al carrer Pau Claris, en el seu encreuament amb plaça Urquinaona.

Finalment, diumenge dia 3 de desembre, la instal·lació d’una grua mòbil al costat mar del carrer Pelai, pròxim a la cruïlla amb la Rambla, implicarà afectacions parcials al trànsit entre les 15 i 18 hores.