Carril bici a l'avinguda de Maria Cristina

Obres. Dilluns, 12 de març, s'asfalten els extrems de l'avinguda de la Reina Maria Cristina per completar la instal·lació del carril bici.

Aquest dilluns, 12 de març, es reprenen les obres de construcció del nou carril bici a l'avinguda de la Reina Maria Cristina. Concretament, a la tarda i a la nit se n'asfaltaran els dos extrems i s'hi instal·larà la senyalització horitzontal. En uns 10 dies s'acabarà d'instal·lar la senyalització vertical i a finals de març es posarà en marxa el carril per a bicicletes entre la plaça d'Espanya i l'avinguda de Rius i Taulet.

Les obres per habilitar el nou carril bici a l’avinguda de la Reina Maria Cristina es reemprenen després de la celebració la setmana passada del congrés 4YFN al recinte firal de Montjuïc, coincidint amb el Mobile World Congress. Abans s’havien instal·lat els nous semàfors a la cruïlla amb l’avinguda de Rius i Taulet, amb l’obertura de les rases corresponents a aquesta instal·lació tant a les voreres com travessant la calçada per sobre de l’aparcament soterrat de B:SM.

Aquest dilluns es procedirà a l’aglomerat dels dos extrems de l’avinguda de Maria Cristina: a les 16 h, la zona que toca la cruïlla amb la plaça d’Espanya; i a partir de les 23 h, la T amb Rius i Taulet.