Cap de setmana de Bicicletada

Bicicleta. El diumenge 15 d'abril a partir de les 9.00 hores es farà una pedalada popular oberta a tothom i amb un recorregut cèntric de 12 quilòmetres. La concentració i sortida es farà al carrer d'Aragó amb Roger de Flor.

El diumenge 15 d'abril a partir de les 9.00 hores es farà una pedalada popular oberta a tothom i amb un recorregut cèntric de 12 quilòmetres. La concentració i sortida es farà al carrer d'Aragó amb Roger de Flor.

El vehicle de dues rodes es convertirà de nou en el protagonista, amb la bicicletada popular i una festa amb activitats per a totes les edats al passeig Lluís Companys, a l’Arc de Triomf.

Enguany, la festa se celebra a l’abril, donat que és el mes de la bicicleta: se celebra el Dia Mundial de la Bicicleta (19 d’abril) i el 30 dies amb biciBCN

Aquesta proposta, oberta a persones de totes les edats, és una iniciativa que promou l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual, amb l’objectiu d’aconseguir una mobilitat més sostenible i saludable que ajudi a millorar la qualitat ambiental i recuperi l’espai públic per a la ciutadania.

Així mateix, un dels objectius principals d’aquesta celebració popular és informar sobre la normativa d’ús de la bicicleta a la ciutat, per tal d’afavorir una circulació segura que permeti la coexistència i convivència entre els diferents modes de desplaçament.

La Bicicletada, una pedalada popular oberta a la participació de tothom i amb un recorregut pels carrers de Barcelona de 12 quilòmetres, donarà el tret de sortida a la festa de la bicicleta a partir de les 10.00 hores.

Us convidem a donar a conèixer aquesta activitat per les xarxes socials amb el hashtag #biciBCN.

El circuit de la Bicicletada transcorrerà pel carrer d’Aragó, la plaça Espanya, l’avinguda Paral·lel, el carrer Floridablanca, la ronda Sant Antoni, la plaça Universitat, el carrer Pelai, la plaça Catalunya, el carrer Fontanella, la plaça Urquinaona, el carrer Trafalgar, el passeig Lluís Companys, el carrer comerç, els passejos Picasso i Pujades, els carrers Marina, Pallars, Badajoz, Almogàvers i Roger de Flor, l’avinguda Vilanova i els passejos de Sant Joan i Lluís Companys, que serà la fi del recorregut i es deixarà tot el carrer lliure fins a Pujades.