Caminades a les Corts

Des del CAP Montnegre del districte de les Corts s’ha posat en marxa un grup per fer caminades.

Des del CAP Montnegre del districte de les Corts s’ha posat en marxa un grup per fer caminades. L’objectiu es millorar la condició física i prevenir futures malalties per envelliment o hàbits de vida poc saludables.

L’activitat del grup va començar el passat 3 d’octubre, i es reuneix tots els dimarts, entre les 10 i les 11 h, al carrer Montnegre, 21, per caminar plegats. Els recorreguts són diferents i inclouen els parcs i jardins més propers com, per exemple, els d’Eduard Marquina, la Maternitat o Pedralbes. Les sessions són d’uns 3,5 km i un cop arribats al parc concret es fan 5 minuts de moviment articular i estirament.

El projecte és una proposta de l’Institut Barcelona Esports (IBE) per crear un grup de caminades a cada districte de la ciutat obert al públic en general i dinamitzat per una entitat o empresa esportiva. En el cas de les Corts, es va aprofitar l’existència en el CAP Montnegre d’un grup de caminades ja en funcionament al qual se li va donar continuïtat i el recolzament de l’empresa Esport 3.

La iniciativa no està adreçada a cap grup específic, malgrat estar definit des de l’inici, i si algú està interessat a unir-se al grup, encara ho pot fer. Només ha d’adreçar-se al CAP Montnegre els dimarts a les 10 i comunicar-ho a la persona responsable del projecte. L’únic requisit és voler fer-ho de manera continuada, és a dir, no anar només a una sessió i prou.