Barcelona prepara la Setmana de la Mobilitat 2018

Participació. Oberta la convocatòria per realitzar activitats en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2018

Del 16 al 22 de setembre de 2018 se celebrarà la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura i Barcelona s’adhereix a la iniciativa.  

Durant aquest període (del qual fem una interpretació àmplia que abraçarà les setmanes anterior i posterior) a la ciutat es  duran terme activitats diverses per  fomentar els desplaçaments a peu, en bicicleta i amb transport públic i  aconseguir una ciutat més humana i amable. Totes les accions seran benvingudes en la programació de la Setmana, de la qual Ecologia Urbana farà una àmplia difusió.

Podeu  fer arribar les vostres propostes d’activitat abans del 22 de juny  través del formulari següent

https://goo.gl/forms/pkkrOSisoiO8faCA3

Una de les accions de la Setmana serà el Park(ing) Day, iniciativa  de reivindicació d’una ciutat més verda i humana mitjançant la transformació temporal de places d’aparcament que se celebrarà el divendres 21 de setembre.

Trobareu informació al web www.parkingdaybcn.org;  www.facebook.com/parkingdaybarcelona/ i a través del hashtag #parkingdaybcn18. Les inscripcions per participar-hi estan obertes fins al 15 de juny.

Per acabar, us informem que la celebració del  Dia sense Cotxes aquest any formarà part de la programació de les Festes de la Mercè, atesa la coincidència de dates. El dia 22 de setembre la Via Laietana, tallada totalment al trànsit, s’omplirà d’accions relacionades amb la recuperació de l’espai públic, la millora de la qualitat de l’aire i la mobilitat sostenible.