Aturada tècnica del telefèric de Montjuïc

Transport públic. S'interromp el servei del 25 de gener al 14 de febrer per tasques ordinàries de manteniment.

Com alternativa, es recomana fer servir la línia 150 de bus, que uneix plaça Espanya amb el Castell de Montjuïc.

El telefèric de Montjuïc tancarà les seves portes al públic de manera temporal per portar a terme les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de les instal·lacions. Així, el servei s’interromprà al 25 de gener i durant tres setmanes, aproximadament, de manera que es calcula que funcionarà de nou el 14 de febrer.

Durant els treballs de revisió del Telefèric, Transport Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana utilitzar com a alternativa la línia 150 de bus que uneix plaça Espanya amb el Castell de Montjuïc i que funciona tots els dies de la setmana de 7.00 a 21.00 hores. El recorregut i les parades de la línia es poden consultar al web de TMB.

Més d’1,3 milions de viatges el 2015

El telefèric de Montjuïc va fer al llarg del 2015 més d’1,3 milions de viatges. I des de la seva inauguració, el 2007, ja supera els 11 milions.

És el mitjà de transport més modern i atractiu per arribar fins a la part alta de la muntanya de Montjuïc, ja que ofereix una de les millors vistes de la ciutat. Compta amb les mesures de seguretat més exigents i accessibilitat per a tothom.

El Funicular continua aturat

L’altre transport per cable de Montjuïc, el Funicular, continua tancat des del passat 2 de novembre, ja que també s’hi estan duent a terme tasques extraordinàries de manteniment que preveu la normativa de transport per cable i també els treballs d’actualització i renovació de la instal·lació i del material mòbil.

Per aquest motiu, per accedir a la zona del Parc de Montjuïc, els usuaris també poden utilitzar el servei especial d’autobusos alternatiu al Funicular que fa la connexió entre Paral·lel i Miramar i que funciona de 7.30 a 20.00 hores, els dies feiners, i de 9.00 a 20.00 hores els caps de setmana i dies festius.

També poden fer ús de la línia 55 (Parc Montjuïc – Pl. Catalana), que els dies feiners circula de 4.55 a 22.40 hores, els dissabtes de 5.50 a 22.40 hores i els festius de 6.50 a 22.40 hores.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.