Aquest dissabte arriba la Festa del Comerç a Gràcia!

Festa. Aquest dissabte 6 de maig les botigues de Gràcia sortiran al carrer per celebrar la Festa del Comerç amb un munt d'activitats per tothom, no us ho perdeu!

Aquest dissabte 6 de maig les botigues de Gràcia sortiran al carrer per celebrar la Festa del Comerç coincidint amb la Pacificació del carrer Gran, que se celebra cada primer dissabte de cada mes. Escacs, xerrades, tallers, música, artesania, dansa, tallers, exhibicions... Un munt de propostes lúdiques i culturals per a tota la família per gaudir del barri i dels comerços de proximitat, gaudeix de la festa!

Les associacions de comerciants, de veïns i els eixos comercials de Gràcia treuran les botigues a l’aire lliure per donar-se a conèixer i fomentar el comerç de proximitat, enmig d’activitats infantils i populars. La jornada de botigues al carrer del comerç de proximitat s’han convertit en una tradició consolidada que té una gran acollida (també hi ha l’edició de tardor), no només entre els veïns de cada barri, sinó també entre visitants d’altres indrets de la ciutat. Aquesta iniciativa, a més de portar el comerç al carrer, permet descobrir la qualitat i la diversitat dels establiments i serveis que formen part de l’entorn més pròxim.

Les botigues de Gràcia sortiran al carrer des de les 10:00 h i fins les 21:00 h per ensenyar les novetats i els seus millors productes amb una jornada festiva que omplirà els carrers de parades i activitats per a tots els públics: Escacs de l’Escola d’escacs EDAMI i el Club dels Tres Peons, taller de pinta-cares per als més petits, entrega de premis del Concurs d’aparadors de Sant Jordi, xerrades, pintura mural en directe, música itinerant… Aquí podeu consultar tota la programació. No us ho perdeu!

A més a més, aquesta edició coincideix amb la Pacificació del carrer Gran de Gràcia, que estarà tallat al trànsit de 9:00 h a 22:00 h. Consulteu aquí totes les afectacions i les alternatives de mobilitat.

Associacions participants al comerç al carrer dissabte 6 de maig 2017: Associació Comerciants Bailèn, Associació de Comerciants Nova Travessera, Associació de veïns i comerciants plaça Joanic i rodalies, Associació comerciants Vallcarca i Rodalies, Associació comerciants Ramon y Cajal, Associació comerciants del carrer Verdi, Associació de veïns i comerciants plaça Diamant, Associació comerciants Portal de la Llibertat, Eix Gran de Gràcia, Associació comerciants La Nova de Torrijos, Associació de veïns i comerciants de la Plaça Lesseps, Associació Comerciants Travessera de Dalt, Associació Comerciants Riera de Sant Miquel, Federació Gràcia Comerç, Associació de Comerciants del carrer Astúries, Associació de comerciants Travessera de Gràcia – Casc Antic, Associació de comerciants de la Plaça de la Vila, Associació de comerciants de la Nova Torrijos de Baix, Artesans de Gràcia, Associació de comerciants Torrent de l’Olla.