Alteracions a la mobilitat per la 32a Cursa Popular de Nou Barris 2018

Infotrànsit. Diumenge 20 de maig en el marc de la Festa Major de Nou Barris se celebra aquesta cursa popular, per aquest motiu hi haurà alteracions a la mobilitat de vehicles i persones.

Recorregut de la cursa: Pg. Andreu Nin - Vèlia - Escòcia - Arnau d´Oms - Piferrer - av. Rio de Janeiro (banda mar) - Tissó - av. Rio Janeiro (banda muntanya) - pg. Valldaura (banda Besós) - Artesania - Via Júlia (banda mar) - Via Favència - Via Júlia (banda muntanya) - pl. Llucmajor (banda mar) - pg Verdum - Dr Pi i Molist - pg. Fabra i Puig - Arnau d´Oms - Piferrer - av. Rio Janeiro - pg. Valldaura (banda Llobregat) - pg. Andreu Nin - Vèlia - pg. Fabra i Puig - Manuel Sancho - Parc esportiu Can Drago (banda Meridiana) - pistes d´Atletisme de Can Dragó

Muntatge i desmuntatge de instal·lacions de la sortida
A partir de les 08.30 hores, aproximadament, del diumenge 20 de maig, s´iniciaran les tasques de muntatge de les instal·lacions de sortida a la calçada del pg. Andreu Nin, entre pg. Valldaura i av. Rio de Janeiro, tallant el trànsit de vehicles.

Les tasques de desmuntatge de totes les instal·lacions finalitzaran aproximadament a les 11.00 h.

Divisió de calçades
Pg. Verdum
Es dividirà la calçada deixant el carril muntanya per la circulació en sentit Llobregat i la resta pels corredors.

Doctor Pi i Molist
Es dividirà la calçada deixant el carril Llobregat per la circulació en sentit mar i la resta pels corredors.

Via Júlia, calçada mar, entre Tissó i Via Favència
Es subdividirà la calçada mar, deixant el carril mar per als vehicles que, procedents de Tissó, vulguin accedir a la Via Favència, i el carril muntanya per als corredors que efectuaran un gir de 180º a l´alçada de Via Favència.

Via Favència/Via Júlia
Es faran dos carrils, un per unir les dues calçades de la Via Júlia pels participants i l´altre pels vehicles.

Pl. Llucmajor (costat muntanya)
Es subdividirà la calçada, deixant el costat muntanya per als vehicles que, procedents del pg. Valldaura (descendent) vulguin accedir al pg. Verdum i el costat mar per als corredors.

Pg. Fabra i Puig (entre pl. Virrei Amat i Arnau d´Oms) i (entre Vèlia i Manuel Sancho)
Es dividirà la calçada en la segona volta deixant el carril Llobregat per a la circulació en sentit muntanya i la resta per als corredors que aniran en sentit mar.

Trams en sentit contrari
Santa Engràcia (entre Turó Blau i Font Canyelles), a la 1a. volta.
Arnau d´Oms (entre Escòcia i Felip II), a la 1a volta.
Maladeta (entre Alella i Estudiant), a la 2a. volta.
Estudiant (entre Maladeta i Deià), a la 2a. volta.

Alteracions al servei de bus 

Línies afectades que es desviaran o se’n limitarà el recorregut: D40, H4, H6, V27, V29, 11, 34, 47, 50, 51, 76, 81, 88, 122 i 132