Alteracions a la mobilitat amb motiu de la Mitja Marató de Barcelona 2018

Infotrànsit. Diumenge se celebra pels carrers de la ciutat aquesta prova esportiva, per aquest motiu hi haurà alteracions a la mobilitat de vehicles i persones.

La cursa sortirà a les 8.45 hores del passeig de Pujades i afectarà tot el trànsit de superfície per on es desenvolupi la prova esportiva. La cursa seguirà pel passeig Colom, l’avinguda Paral·lel, carrer Entença, Gran Via, carrer Bailèn, carrer Pallars, carrer Llacuna, carrer Perú, Rambla Prim, avinguda Diagonal, passeig Taulat, passeig de Garcia i Fària, avinguda del Litoral, carrer Marina i finalitzarà al passeig de Pujades. Us recomanem l’ús del metro durant aquestes hores i en els desplaçaments a l’entorn dels carrers per on transcorrerà la cursa, especialment a la zona delimitada per la Gran Via i el front marítim.

Dissabte 10
A partir de les 16 h ocupació calçada mar del pg. Pujades entre pg. Lluís Companys i Wellington.

Diumenge 11
04 h tall trànsit calçada muntanya del pg. Pujades, entre Wellington i Lluís Companys (Besòs).
06.30 h s’amplia tall trànsit de pg. Pujades fins a pg. Picasso.
11.50 h desmuntatge tanques meta.
15 h Pujades s´obrirà al trànsit de vehicles.

Divisió calçades:

Ciutat Vella
Av. Marquès Argentera, entre Pla de Palau i pg. Circumval·lació: subdivisió calçada mar per línia carril Bus, deixant 1 carril des de Pla de Palau (costat Besòs) fins a pg. Circumval·lació per als vehicles que vulguin anar a l´estació de França, al seu pàrquing i al pg. Circumval·lació.

Pla de Palau: la cursa ocupa els 4 carrils muntanya i 2 carrils mar.

Eixample
GV Corts Catalanes, entre Rbla. Catalunya i pg. Gràcia: cursa per la calçada mar que es dividirà, deixant 3 carrils costat muntanya per als corredors i 1 carril costat mar per als vehicles procedents del lateral mar de GV Corts Catalanes.

GV Corts Catalanes, entre pg. de Gràcia i Bailèn: cursa per calçada central, que es dividirà deixant 3 carrils al costat mar per als corredors i 2 carrils costat muntanya per als vehicles.

Sants – Montjuïc
Pl. Drassanes (costat Besòs – muntanya) entre pg. Josep Carner i l´av. Paral·lel: subdividisió calçada deixant 3 carrils de la part exterior de la plaça per als corredors procedents del pg. Josep Carner i la resta per als vehicles.

Sant Martí
GV Corts Catalanes – Josep Pla (costat mar): divisió cruïlla en diagonal (del xamfrà Llobregat – mar al xamfrà Besòs – muntanya). La calçada mar pels corredors.

Josep Pla, entre pg. Garcia Faria i pg. del Taulat: divisió calçada deixant 2 carrils costat Besòs pels vehicles i la resta pels corredors (1 carril de circulació, 1 carril de vehicles estacionats i el carril bici).

Pg. Garcia Faria, entre Josep Pla i Selva de Mar: divisió calçada deixant 1 carril costat mar pels vehicles i la resta pels corredors (2 carrils de circulació i un 1 carril de vehicles estacionats).

Av. Litoral, entre la sortida 23 de la B-10 (sentit Besòs) i Llacuna: subdividir la calçada, deixant 2 carrils costat mar per als corredors i 1 carril costat muntanya per als vehicles que, procedents de la sortida 23 de la B-10 sentit Besòs, es desviaran per la calçada Besòs de Llacuna.

Av. Litoral, entre Jaume Vicens i Vives i l´entrada 23 de la B-10, sentit Besòs: Subdividir la calçada, deixant 2 carrils costat mar per als corredors i 1 carril costat muntanya per als vehicles, que procedents de Jaume Vicens i Vives vulguin accedir a l’entrada 23 de la B-10, sentit Besòs.

Pl. dels Voluntaris (costat Besòs – muntanya): Subdividir la calçada, deixant la part interior de la plaça pels vehicles i 2 carrils de la part exterior pels corredors procedents de Salvador Espriu.

Mobilitat

Ciutat Vella
Al llarg de la prova els vehicles podran accedir a l´estació de França, al seu pàrquing i al pg. Circumval·lació, per Pla de Palau, on hi haurà segregat el carril bus de la calçada mar de l’av. Marquès de l’Argentera.

Sant Martí
Durant tota l´afectació es podrà accedir a la zona Sant Martí per:

Entrada
– Sortida 23 ronda Litoral, sentits Llobregat i Besòs.
– Joan Àustria (per sota Pallars). Limitació alçada: 3,2 metres.
Sortida
− Entrada 23 ronda Litoral, sentits Llobregat i Besòs.
− Zamora (per sota Pallars).
Es podrà accedir a la C-31 per Selva de Mar.

Transports

Trambesòs línia T4, servei interromput:
7.30-9 h, entre Ciutadella/Vila Olímpica i Glòries
9 a 12 h, entre Ciutadella/Vila Olímpica i El Maresme.

Línies d’autobús

Afectacions en 37 línies de bus de TMB, que veuran alterat o limitat el recorregut mentre es desenvolupi la cursa: D20, H12, H14, H16, V11, V13, V15, V17, V21, V27, V29, V31, 6, 7, 13, 19, 21, 22, 24, 39, 41, 45, 47, 50, 51, 54, 55, 59, 62, 63, 66, 67, 92, 120, 121, 136 i 192.

Bicing

Al web podeu trobar la relació d’estacions afectades per aquest esdeveniment.