Alteracions a la mobilitat amb motiu de la Festa de la Bicicleta 2018

Infotrànsit. El diumenge 15 d'abril a partir de les 9.00 hores teniu una cita amb les dues rodes amb una pedalada popular oberta a tothom i amb un recorregut cèntric de 12 quilòmetres.

La concentració i sortida la farem al carrer d'Aragó amb Roger de Flor. El circuit ciclista transcorrerà pel carrer d’Aragó, la plaça Espanya, l’avinguda Paral·lel, el carrer Floridablanca, la ronda Sant Antoni, la plaça Universitat, el carrer Pelai, la plaça Catalunya, el carrer Fontanella, la plaça Urquinaona, el carrer Trafalgar, el passeig Lluís Companys, el carrer comerç, els passejos Picasso i Pujades, els carrers Marina, Pallars, Badajoz, Almogàvers i Roger de Flor, l’avinguda Vilanova i els passejos de Sant Joan i Lluís Companys, que serà la fi del recorregut i es deixarà tot el carrer lliure fins a Pujades.

Divisió de calçades

Pl. Universitat
Es divideix amb tanques i cons entre Ronda Sant Antoni i Pelai, deixant tres carrils del costat muntanya pel trànsit de vehicles i la resta per als ciclistes. Els vehicles que circulin en sentit Llobregat per la calçada mar de la pl. Universitat son desviats per Aribau.

Roger de Flor – av. Vilanova
Es divideix amb tanques la cruïlla en diagonal (del xamfrà Besòs – mar al xamfrà Llobregat – muntanya).
Es reserva la calçada Llobregat – mar pels participants que transitin pel carrer Roger de Flor i girin a l’av. Vilanova, i la calçada Besòs – muntanya pels vehicles que circulin per av. Vilanova i girin al carrer Roger de Flor.

Badajoz – Almogàvers
Es divideix amb tanques la cruïlla en diagonal (del xamfrà Besòs – mar al xamfrà Llobregat – muntanya).
Es reserva la calçada Llobregat – mar pels participants que transitin pel carrer Badajoz i girin a Almogàvers, i la calçada Besòs – muntanya pels vehicles que circulin per Almogàvers i girin a Badajoz.

Almogàvers – Roger de Flor
Es divideix amb tanques la cruïlla en diagonal (del xamfrà Besòs – mar al xamfrà Llobregat – muntanya).
Es reserva la calçada Besòs – muntanya pels participants que circulin pel carrer Almogàvers i girin a Roger de Flor, i la calçada Llobregat – mar pels vehicles que transitin per Roger de Flor i girin a Almogàvers.

Principals desviaments
Via Laietana
Es talla el sentit ascendent des de totes les transversals, permetent únicament la circulació descendent en sentit cap a pl. Antonio López.

La Rambla
Es talla el sentit ascendent a l´altura de Josep Anselm Clavé. El trànsit residual es desviarà a Canuda.

Pg. Picasso
Es talla el sentit ascendent permetent únicament la circulació descendent.

Aragó i pg. Sant Joan
Es talla la circulació d´Aragó, entre av. Diagonal i pg. Sant Joan. En cas de que la concentració de la sortida afecti al pg. Sant Joan, es tallarà el passeig a l´altura de Consell de Cent i de València.
Posteriorment, segons la situació dels participants a la passejada, el trànsit de vehicles del c. Aragó es desviarà per l´av. Roma.

Tarragona
Es talla la circulació de Tarragona, entre València i pl. Espanya.

Balmes
Es desvia la circulació cap al carrer València.

Av. Paral·lel
Es talla la circulació del sentit ascendent d´av. Paral·lel, entre Vilamarí i pl. Espanya, desviant el trànsit cap al c. Lleida.

Marina
Es talla la circulació des de l´av. Icària a Almogàvers.

Almogàvers
Es talla la circulació des de Ciutat de Granada a pg. Lluís Companys