Afectacions al trànsit pel 9è Ral·li d'Autobusos Clàssics

Mobilitat. L’av. Reina Maria Cristina es mantindrà tallada al trànsit des de les 9 h de dissabte 9 fins a les 12 h de diumenge 10 de juny.

Aquest cap de setmana té lloc el 9è Ral·li d'Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui. Els vehicles estaran exposats a l'avinguda de la Reina Maria Cristina dissabte a la tarda i diumenge al matí, quan en marxaran per travessar Barcelona per la Gran Via i sortir de la ciutat.

Es prohibeix l’estacionament de vehicles (incloent motos i bicicletes a calçades, voreres i espais reservats) entre les 23 h de divendres i les 13 h de diumenge en ambdós costats de l’avinguda de la Reina Maria Cristina, des de la plaça d’Espanya fins a l’avinguda de Rius i Taulet.

Concentració i exposició de vehicles
A l’avinguda de la Reina Maria Cristina, dissabte de 16 a 21.30 h i diumenge de 9 a 10.30 h.

Itinerari
Pl. Espanya / av. Reina Maria Cristina – pl. Espanya – Gran Via CC (calçada lateral mar) – carrils d’accés a la calçada central – Gran Via CC (calçada central) – pl. Tetuan (costat mar) – Gran Via CC (calçada central) – pl. Glòries – Gran Via CC (calçada central) – Gran Via CC (calçada central / reagrupament dels vehicles que composen la caravana a partir de Bac de Roda) – Gran Via CC (calçada central / reiniciar la marxa incorporant-se al carril esquerre) – Gran Via (calçada central) – sortida 209 (Girona per l’interior / Trinitat) – Ronda Litoral B-10 – Nus de la Trinitat – incorporació a Ronda de Dalt B-20 – Ronda de Dalt B-20 (sortida núm.1 Trinitat) – Via Favència – passada la pl. Josep Andreu i Abelló, accés al carril dret – vial d’accés a l’av. Meridiana – av. Meridiana – C17 – sortida del terme municipal.