Afectacions al trànsit del lateral de la Gran Via amb la plaça d'Espanya

Obres. Del 4 d'agost al 7 de setembre hi haurà obres al lateral mar de la Gran Via en el tram comprès entre el carrer Mèxic i la pl. Espanya fet que comportarà afectacions al trànsit per una via per on passen fins a 18 línies d'autobús.

Amb motiu de treballs de millora de la xarxa d’Agbar, del 4 d’agost al 7 de setembre hi haurà afectacions en la circulació del lateral mar de la Gran Via de les Corts Catalanes en el tram comprès entre el c. Mèxic i la pl. Espanya.

Les obres es realitzaran en dues fases per disminuir al màxim els efectes sobre la circulació en un tram de la Gran Via de les Corts Catalanes per on passen 18 línies de bus i milers de cotxes cada dia.

En la primera fase, programada del 4 al 17 d’agost, es treballarà en el tram de la Gran Via comprès entre el c. Mèxic i el pas de vianants situat a l’inici de la cobertura del túnel que passa sota la pl. Espanya . Per dur a terme els treballs, es crearà un pas de vianants provisional sobre la calçada fet que implicarà la reducció del lateral de la Gran Vía a 1 carril.

En la segona fase, que tindrà lloc del 18 d’agost al 7 de setembre, els treballs se centraran en el tram de la Gran Via comprès entre el pas de vianants anteriorment citat i la pl. Espanya. En aquesta fase, es desmuntarà el pas de vianants provisional per la calçada i es desplaçarà uns metres abans la parada de bus que hi ha tot just abans de la plaça.

En total, les afectacions al trànsit de lateral de la Gran Via s’allargaran del 4 al 24 d’agost mentre que les obres continuaran fins el 7 de setembre.