2n Cicle Arrelarts: l'art de (con)viure a la ciutat

Sostenibilitat. La mobilitat sostenible, la biodiversitat urbana i l’art comunitari es donen la mà a l'Aula Ambiental Bosc Turull del 23 de setembre al 8 d'octubre.

Enguany se celebra la 2a edició del Cicle Arrelarts amb el lema “L’art de (con)viure la ciutat”, organitzat per la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) i l’Aula Ambiental Bosc Turull de Vallcarca.

El barri de Vallcarca serà l’entorn escollit per reivindicar el dret a un espai públic que posi la natura i les persones al centre. A partir d’experiències i tallers vivencials i participatius de descoberta i d’aproximació a l’ecosistema natural de la ciutat, s’aprofundirà individual i col·lectivament en les diverses formes de construir un espai urbà més habitable i saludable: una ciutat més sostenible.

La voluntat d’aquesta iniciativa és apropar els i les ciutadanes de Barcelona a les diverses problemàtiques socioambientals que els afecten utilitzant diferents llenguatges artístics i expressius i a través del compromís social i d’una visió crítica. Arrelarts pretén mostrar de quina forma diferents disciplines artístiques interpel·len i sensibilitzen sobre la importància d’avançar cap a una ciutat més sostenible i saludable.

Activitats programades: 

Dissabte 23/09 a les 18 h – Itinerari sensorial i artístic + acció artística col·lectiva sobre mobilitat sostenible
Dimecres 04/10 a les 19 h – Galeria d’experiències sobre biodiversitat urbana
Diumenge 08/10 a les 11 h – Mural col·lectiu “La vida al barri”

Totes les activitats són gratuïtes.