Vehicle privat

Moure’ns en vehicle privat
Com està el trànsit avui? Hi ha retencions? On puc aparcar? On hi ha una benzinera? Conèixer aquestes informacions facilita i optimitza els desplaçaments en vehicle privat dins de la ciutat. Així mateix, poder planificar les rutes que fem quotidianament ens ajuda a millor portar el dia a dia. Trobareu tota la informació sobre l’estat del trànsit a la ciutat i podreu planificar les vostres rutes, al web:
LIVE
Barcelona aposta per els vehicles elèctrics, i una de les iniciatives destacades al voltant de la mobilitat elèctrica es la plataforma Live, que pretén impulsar el vehicle elèctric a la ciutat. A la seva web www.livebarcelona.cat podem trobar informació rellevant sobre els cotxes i els vehicles elèctrics.
App DUM
Pla pilot de l'aplicació Distribució Urbana de Mercaderies (AreaDUM) a través dels mòbils Smartphone, com a mitjà de control de les zones de càrrega i descàrrega. L'usuari, a través d'aquesta aplicació, fa la reserva amb la informació de l'horari quan finalitza l'ús de la zona. Aquest innovador sistema de control serà obligatori i anirà substituint progressivament el vell rellotge de cartró. No obstant això, i durant la prova pilot, conviuran tots dos sistemes.

Amb vehicle privat per Barcelona

Els vehicles a motor han estat un dels motors econòmics i territorials de desenvolupament en el darrer segle, i han esdevingut un element protagonista en el paisatge de les ciutats que han ocupat durant dècades de forma extensiva el carrer, tant en espai de trànsit com d’aparcament.

No obstant això, les tendències actuals en matèria d’ordenació i gestió de l’espai públic i del trànsit, i els progressos tecnològics que s’estan produint en l’àmbit dels vehicles, estan obrint la porta a una mobilitat més saludable en la que els automòbils, les motos i els vehicles de distribució de mercaderies trobin un millor encaix per avançar cap a una mobilitat més sostenible, eficient, segura i equitativa –eixos estratègics del Pla de mobilitat urbana-, compatible amb la dinàmica econòmica i productiva pròpia de les ciutats com Barcelona.

Mobilitat a Twitter

Actualitat

Banderola 97a Volta Catalunya

22/03/2017

Alteracions a la mobilitat amb motiu de la 7a etapa de la 97a edició de la Volta Ciclista a Catalunya

Infotrànsit. Barcelona acull, aquest cap de setmana la sortida i arribada de la darrera etapa de la Volta Catalunya, per aquest motiu hi haurà alteracions a la mobilitat de vehicles i persones.

21/03/2017

La primera fase per cobrir la ronda de Dalt començarà a l'estiu

Urbanisme. Els treballs, que començaran al juliol, es faran al tram entre el Mercat de la Vall d’Hebron i l’Institut de la Vall d’Hebron, als barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera.

21/03/2017

Obres al passeig de la Zona Franca amb el carrer del Foc

La Marina. A partir del 7 d'abril, durant una o dues setmanes, obres per evitar que es formi un toll al bell mig del passeig de la Zona Franca.

Llegir més +