Nova Xarxa de Bus: millorant la mobilitat de la ciutat

Avancem amb la implantació de més línies de la Nova Xarxa de Bus

El 13 de novembre de 2017 la Nova Xarxa de Bus es va ampliar amb la incorporació de quatre noves línies: la D40, la V5, la V29 i la V31.

Amb aquestes noves línies la xarxa ja compta amb un total de 20 línies de les 28 línies que en el futur composaran la xarxa d’altes prestacions un cop finalitzat el desplegament.

La millora del transport públic en superfície, mitjançant una xarxa de bus més ràpida, connectada i eficient és una millora substancial de la mobilitat sostenible i la qualitat de vida de la ciutadania.

Nova Xarxa de Bus: millorant la mobilitat de la ciutat

Barcelona disposa d'una nova xarxa de bus que garanteix una mobilitat més sostenible, eficient i segura per a tota la ciutadania.

Millora del transport en superfície

La consecució d'una xarxa de bus completa, àmplia i eficient, compleix l'objectiu de millorar la mobilitat a la ciutat i lluitar contra la contaminació atmosfèrica.

Més informació

Beneficis de la Nova Xarxa de Bus

La nova xarxa garanteix una major connectivitat i una millor eficiència, millorant el servei amb més freqüencia de pas i facilitant els desplaçaments.

Més informació

Fases d’implantació de la xarxa

La nova xarxa de bus arriba a la cinquena fase d'implementació i es completarà definitivament la tardor de 2018. Actualment hi ha 20 línies en funcionament d'un total de 28.

Més informació

Mesures per a la priorització del bus

L'Ajuntament de Barcelona les implanta per afavorir el transport públic en superfície, facilitant que els autobusos circulin de manera més àgil.

Més informació