Nova Xarxa de Bus: millorant la mobilitat de la ciutat

Més línies per a una ciutat més connectada. La nova xarxa de bus estrena tres línies.

Aquest 25 de juny de 2018, la nova xarxa de bus s’ha ampliat amb la incorporació de tres línies noves: la D50, la V9 i la V33.

Amb aquestes noves línies, la xarxa disposa ara mateix d’un total de 23 de les 28 línies que compondran la xarxa d’altes prestacions, un cop se n’acabi el desplegament la tardor que ve.

La millora del transport públic en superfície mitjançant una xarxa de bus més ràpida, connectada i eficient és una millora substancial de la mobilitat sostenible i de la qualitat de vida de la ciutadania.

Millora del transport en superfície

La consecució d'una xarxa de bus completa, àmplia i eficient, compleix l'objectiu de millorar la mobilitat a la ciutat i lluitar contra la contaminació atmosfèrica.

Més informació

Beneficis de la Nova Xarxa de Bus

La nova xarxa garanteix una major connectivitat i una millor eficiència, millorant el servei amb més freqüencia de pas i facilitant els desplaçaments.

Més informació

Fases d’implantació de la xarxa

La nova xarxa de bus arriba a la cinquena fase d’implementació i es completarà definitivament la tardor que ve. Actualment hi hau 23 línies en funcionament d’un total de 28.

Més informació

Mesures per a la priorització del bus

L'Ajuntament de Barcelona les implanta per afavorir el transport públic en superfície, facilitant que els autobusos circulin de manera més àgil.

Més informació