La Mercè Respira

La Mercé Respira

La Setmana Europea de la Mobilitat i el Dia sense Cotxes se sumen per primera vegada a les Festes de la Mercè per recordar-nos que les bones pràctiques en matèria de mobilitat ajuden a millorar la qualitat de l’aire i a recuperar l’espai públic per al gaudi de tothom.

Per aquest motiu, la Via Laietana respirarà per la mobilitat sostenible amb un espai verd per promoure la mobilitat a peu i els hàbits de vida saludables; també hi haurà altres espais amb activitats lúdiques i festives per a tot tipus de públic al voltant de la bicicleta, la mobilitat elèctrica i el transport públic.

Així mateix, en el marc de les festes de la Mercè es viuran altres experiències i propostes diverses que ens convidaran a reflexionar sobre un altre model de mobilitat i una altra forma de viure la ciutat: respirant-la.

La Via Laietana respira amb la mobilitat sostenible

Dissabte 22 de setembre, de 10.00 a 14.00 hores

El dissabte de la Mercè, la Via Laietana es convertirà en un espai lliure de cotxes on es podran dur a terme activitats de tot tipus (esportives, artístiques i d’oci) al voltant de la mobilitat sostenible i la ciutat saludable. En un entorn totalment pacificat i amable, es faran classes magistrals de taitxí, ioga, circ i swing. Propostes lúdiques per a ciclistes i patinadors, com una roller disco o un skate park, tallers de reciclatge vinculats a la mobilitat sostenible i molt més.