Aprovat el Pla de Mobilitat Urbana - PMU 2013-2018
El consell plenari de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat divendres 27 de març de 2015 el Pla de mobilitat urbana (PMU) 2013-2018, el document que estableix les prioritats en matèria de mobilitat a la capital catalana durant els propers anys.
Nova Xarxa Bus
La nova xarxa de bus és un projecte que Barcelona ha posat en marxa per redefinir la xarxa d’autobusos regulars seguint criteris de racionalitat, facilitat d’ús, connectivitat, eficàcia i aplicació eficient dels recursos. Consisteix en un conjunt de 28 línies d’altes prestacions i amb trajectes tan rectes com sigui possible: 17 de verticals, 8 d’horitzontals i 3 de diagonals. Els usuaris poden gaudir de més freqüència de pas, de més enllaços i de més regularitat i fiabilitat. Agafar el bus és ara més senzill que mai, ja que els itineraris s’han dissenyat pensant en la comoditat i facilitat de lectura.
Web de Serveis (Mobilitat)
Mou-te per Barcelona! Posem al teu abast tota la informació per a que puguis desplaçar-te dins i fora de la ciutat, tant en transport públic com en vehicle privat, optimitzant el teu temps i els recursos necessaris. Podràs planificar les teves rutes més quotidianes. I, sobretot, et recomanem moure’t a peu o en bici, una forma més saludable i més sostenible de protegir el medi ambient.

Actualitat

17/04/2015

Alteracions previstes al servei de bus de TMB amb motiu de la Mostra de comerç de Sants - Creu Coberta

Transports. Durant tot el dissabte, el carrer de Sants i el de la Creu Coberta es transformarà en un llarg bulevard de comerç, per aquest motiu TMB canvia el recorregut d'algunes línies de bus.

16/04/2015

L’Esperit de Montjuïc, al Circuit de Barcelona - Catalunya

Esports. Del 17 al 19 d’abril, el circuit acull la cinquena edició d’aquest revival del món de l’automòbil.

16/04/2015

Ruta literària de Marsé a Mercè

El dissabte 25 d'abril, a les 11 del matí es farà aquest recorregut guiat pels nostre barris de la mà de la literatura de Juan Marsé i de Mercè Rodoreda.

Llegir més +

Eixos Estratègics per la Mobilitat

L’objectiu del Pla de Mobilitat Urbana de Barcelona 2013-2018 és continuar actuant sobre l’espai públic i la mobilitat per afavorir la convivència entre les persones, la cohesió social, el benestar i la salut pública. Per aquest motiu, el model de mobilitat que estem construint col·lectivament per a Barcelona es fonamenta sobre la base de 4 eixos estratègics.

Mobilitat Segura

Mobilitat Segura

 • + seguretat viària
 • + pacificació del trànsit
 • - 20% ferits greus i -30% morts

Més informació

Mobilitat Sostenible

Mobilitat Sostenible

 • + mobilitat a peu, en bicicleta i transport públic
 • + qualitat ambiental
 • - emissions contaminants i soroll (compliment paràmetres aire de la UE)
Mobilitat Equitativa

Mobilitat Equitativa

 • + accessibilitat al sistema de mobilitat
 • + integració i cohesió social
 • + espai per a vianants i ciclistes
Mobilitat Eficient

Mobilitat Eficient

 • + eficiència dels sistemes de transport
 • + noves tecnologies de gestió de la mobilitat
 • + distribució ordenada de mercaderies
 • - ineficiències i costos econòmics

Mobilitat a Twitter

Mobilitat en Barcelona a Flickr

Flickr photos from the group Barcelona Mobilitat

Carrer de MagdalenesLensbaby Edge 80 OpticTrimar & OmnibusYieldEstació Diputació - TarragonaEstació Diputació - TarragonaEstació Diputació - TarragonaZona Bus                TRAMthx for the visit!Mirando hacia atrás ves lo que te sigue... Pero no ves lo que viene... Cuidado.DSC_0109DSC_0204DSC_0182OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Aviones al atardecerSenyal àrea DUM (distribució urbana de mercaderies)Estacionats a l'estació de França de Barcelona.contrallum portSlow Returnjabbfoto.jimdo.com/Senyalització càmeres de trànsitpedera nit
24 out of 765 on Flickr