Decidim Barcelona xarxa #busBCN
Durant el primer trimestre de 2017 es desenvolupa un procés d'informació i debat sobre la futura xarxa de bus de Barcelona i la cobertura que dóna a les necessitats de servei de tots els barris de la ciutat. Per primer cop, es posa a debat la xarxa completa (que inclou les línies de la nova xarxa de bus, les línies convencionals i el bus de barri).
Compromís pel clima
Barcelona és una ciutat amb una llarga tradició en la lluita contra el canvi climàtic i treballa des de cinc àmbits per mitigar-lo. Alhora, diverses organitzacions mostren a la ciutadania els seus compromisos pel clima.
Dades Bàsiques de Mobilitat 2015
Publicat el nou informe amb les dades bàsiques de Mobilitat de l'any 2015.

Actualitat

Parc del Turó del Putxet - Maig 2015

24/03/2017

Barcelona avalua la qualitat de l’espai públic

Espai públic. L'Ajuntament de Barcelona acaba de tancar l’“Informe d’espai públic gener-desembre 2016”, que aporta dades sobre la satisfacció dels ciutadans respecte els espais públics del seu entorn.

23/03/2017

L'abril a tocar... torna el 30 dies en bici

Xarxes socials. 30 Dies en Bici va néixer amb la idea de promoure l'ús diari i quotidià de la bicicleta, perquè usar la bici enriqueix la vida, té cura del planeta Terra i fa de les ciutats un espai més amable.

Recurs Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

23/03/2017

Comença la tercera fase de les obres de millora de l’estació dels FGC El Putxet

S’hi instal·laran dos nous ascensors i se'n remodelaran els accessos. Consulta les afectacions.

Llegir més +

Eixos Estratègics per la Mobilitat

L’objectiu del Pla de Mobilitat Urbana de Barcelona 2013-2018 és continuar actuant sobre l’espai públic i la mobilitat per afavorir la convivència entre les persones, la cohesió social, el benestar i la salut pública. Per aquest motiu, el model de mobilitat que estem construint col·lectivament per a Barcelona es fonamenta sobre la base de 4 eixos estratègics.

Mobilitat Segura

Mobilitat Segura

 • + seguretat viària
 • + pacificació del trànsit
 • - 20% ferits greus i -30% morts

Més informació

Mobilitat Sostenible

Mobilitat Sostenible

 • + mobilitat a peu, en bicicleta i transport públic
 • + qualitat ambiental
 • - emissions contaminants i soroll (compliment paràmetres aire de la UE)
Mobilitat Equitativa

Mobilitat Equitativa

 • + accessibilitat al sistema de mobilitat
 • + integració i cohesió social
 • + espai per a vianants i ciclistes
Mobilitat Eficient

Mobilitat Eficient

 • + eficiència dels sistemes de transport
 • + noves tecnologies de gestió de la mobilitat
 • + distribució ordenada de mercaderies
 • - ineficiències i costos econòmics

Mobilitat a Twitter

Mobilitat en Barcelona a Flickr

Flickr photos from the group Barcelona Mobilitat

                _DSC0013Dia sense cotxesDSC_0288Metro CatalunyaTaxi stop at the train stationInformation posters in Barcelona neighborhoodEl 28 de novembre de 2016 es commemorava l'acte central del centenari de l'arribada del tren a Les Planes des de Sarrià, el dia exacte que feia 100 anys que un tren havia inaugurat la línia. Es va batejar la unitat 113.12 amb el nom de l'enginyer impulsor de la línia Carles Emili Montañés i es van exposar els automotors Brill 301 i Brill 18; aquest darrer complia just també 100 anys el 28 de novembre. L'acte va finalitzar amb una visita a l'exposició commemorativa al centre cívic l'Elèctric i parlaments a càrrec del president de FGC Enric Ticó, la regidora de mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona Mercedes Vidal i el conseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull.

El 28 de noviembre de 2016 se conmemoraba el acto central del centenario de la llegada del tren a Les Planes desde Sarrià, el día exacto que hacía 100 años que un tren había inaugurado la línea. Se bautizó la unidad 113.12 con el nombre del ingeniero impulsor de la línea Carles Emili Montañés y se expusieron los automotores Brill 301 y Brill 18; este último también cumplía justo 100 años el 28 de noviembre. El acto finalizó con una visita a la exposición conmemorativa en el centro cívico l'Elèctric y parlamentos a cargo del presidente de FGC Enric Ticó, la regidora de movilidad del Ayuntamiento de Barcelona Mercedes Vidal y el consejero de Territori y Sostenibilitat Josep Rull.

Commemoration of the 100 years of the line Sarrià-Les Planes (Barcelona).Sweep of a train arriving at the station.

Carl Zeiss Planar 1,7/50 TRambla avall
Rambla abajo

ENGLISH
Jean-Paul Sartre’s NAUSEA: “Yes, I who was so fond of sitting on the banks of the Tiber in Rome, or in the evening, in Barcelona, of walking a hundred times up and down the Ramblas, I who near Angkor…” 
ESPAÑOL
Jean-Paul Sartre: “Sí, yo que tanto gusté de sentarme en Roma a orillas del Tíber; de bajar y remontar cien veces las Ramblas de Barcelona, a la noche; yo que cerca de Angkor…” novela: “La Nausea”.
CATALÀ
Jean-Paul Sartre: “Sí, jo que a Roma m’agradava tant seure a les ribes del Tíber, i d’anar cent vegades amun i avall de la Rambla, a Barcelona; jo que prop d’Angkor…” novel.la: “La Nàusea”

21-10-016 GRUP ANEM EN BICI a SANT JAUME_8265 (88)Barcelona (Spain)SerpentineMasa visible suspendida en la atmósfera, de color y densidad variables, formada por la acumulación de partículas diminutas de agua, o de agua y hielo, como consecuencia de la condensación del vapor de agua atmosférico
-
Fuente: “El libro Gordo de Petete”
Quieres ver mis fotos mas interesantes??? 
www.flickriver.com/photos/mortadelo65pp/popular-interesting/
Gracias por la visita :-) Un saludo amig@s *_*


Arrive at a tram stationUna unidad 449, que realiza un servicio de Media Distancia a Portbou, estacionado en la estación de El Clot-Aragó.

+ en FerroFoto                Seat Ateca FullLEDNight view of the Puerta de Europa Bascule Bridge in the port of BarcelonaEntry into port at sunset of a transatlanticScanning technique a train entering the platformBird WatchingLínia 9 Metro BCN - Europa FiraTour of the tourist area of ​​Barcelona
24 out of 1.108 on Flickr