22è Fòrum Barcelona de Seguretat Viària: "Convivència i Seguretat viària, un repte compartit"
El 22è Fòrum vol plantejar el tema de la convivència a l’espai públic, com a eix fonamental de les polítiques en matèria de seguretat viària. Inclourem exemples de solucions innovadores que ciutats del món estan implementant a favor del respecte, el compromís i la convivència a l’entorn urbà.
Procés participatiu 4a Fase Nova Xarxa Bus
El projecte de la Nova Xarxa de Bus continua avançant i al 2016 es crearan tres nous eixos, un d’horitzontal i dos de verticals: - H4: Zona Universitària - Bon Pastor - V11: Estació Marítima (WTC) – Bonanova - V13: Pla de Palau - Av. Tibidabo La previsió és que les tres línies entrin en funcionament a començaments d’any, amb una estimació de 40.000 passatgers els dies feiners.
"Do The Right Mix"
Triem la millor combinació per moure'ns. Si combinem bé cotxe, transport públic, bicicleta i passejos a peu, de seguida notarem els avantatges. Amb una bona combinació, les ciutats seran llocs més agradables, amb menys contaminació i menys emissions d'efecte hivernacle. Si triem bé ens sentirem millor i el planeta també.

Actualitat

26/11/2015

El Fòrum Barcelona de seguretat viària aposta per les ciutats 8/80

Mobilitat. El 22è Fòrum Barcelona de Seguretat Viària estudia exemples de solucions innovadores que estan implementant ciutats del món a favor del respecte, el compromís i la convivència a l’entorn urbà.

26/11/2015

Nous desviaments i restriccions de trànsit amb motiu de les obres de remodelació de la Travessera de Dalt

Mobilitat. Malgrat les restriccions es mantindrà en tot moment un carril de circulació per a cada sentit situat als laterals. No obstant, es recomana l'ús del transport públic pels desplaçaments.

26/11/2015

Barcelona rep el premi “Thinking Cities” per l’ús de les aplicacions mòbils per obtenir dades ciclistes

Bicicleta. Barcelona ha rebut el premi “Thinking Cities” que s’atorga durant la Conferència anual de Polis, una xarxa internacional de ciutats europees que treballa en l’intercanvi d’experiències per millorar la mobilitat urbana.

Llegir més +

Eixos Estratègics per la Mobilitat

L’objectiu del Pla de Mobilitat Urbana de Barcelona 2013-2018 és continuar actuant sobre l’espai públic i la mobilitat per afavorir la convivència entre les persones, la cohesió social, el benestar i la salut pública. Per aquest motiu, el model de mobilitat que estem construint col·lectivament per a Barcelona es fonamenta sobre la base de 4 eixos estratègics.

Mobilitat Segura

Mobilitat Segura

 • + seguretat viària
 • + pacificació del trànsit
 • - 20% ferits greus i -30% morts

Més informació

Mobilitat Sostenible

Mobilitat Sostenible

 • + mobilitat a peu, en bicicleta i transport públic
 • + qualitat ambiental
 • - emissions contaminants i soroll (compliment paràmetres aire de la UE)
Mobilitat Equitativa

Mobilitat Equitativa

 • + accessibilitat al sistema de mobilitat
 • + integració i cohesió social
 • + espai per a vianants i ciclistes
Mobilitat Eficient

Mobilitat Eficient

 • + eficiència dels sistemes de transport
 • + noves tecnologies de gestió de la mobilitat
 • + distribució ordenada de mercaderies
 • - ineficiències i costos econòmics

Mobilitat a Twitter

Mobilitat en Barcelona a Flickr

Flickr photos from the group Barcelona Mobilitat

Estació de França (Barcelona)

Estació de Francia (Barcelona)

Barcelona França railway station
2015 03 - BARCELONAPlaça de J. Carles ICarril bici av DiagonalDSC_0133Al metro a Barcelona.BCNBiciEsperant el metro, Barcelona.DSC_0077Carrer de ProvençaArc del TriomfDSC_0040The life of a pedestrian traffic lightThe life of a pedestrian traffic light II©jabbfotoBarcelona, 24 d'abril de 2015BarcelonaMACBADSC_0287DSC_0804Bicicletada popular - Setmana de la Mobilitat 2015Barcelona ~ 4899Peladeando
24 out of 886 on Flickr