La Nova Xarxa de Bus avança
Informeu-vos sobre les noves línies que a partir del 25 de juny entren en funcionament a la ciutat per millorar el transport públic en superfície.
La xarxa ciclista de la ciutat continua creixent
Plànol de la xarxa de carrils bici, implantats i en construcció, i vies ciclables de Barcelona (última actualització: abril 2018)
Estratègia municipal per impulsar la mobilitat elèctrica
L’estratègia de mobilitat elèctrica té l’objectiu d’incrementar el nombre de vehicles elèctrics dels serveis municipals i del transport públic i incentivar-ne l’ús en l’àmbit privat.

Actualitat

18/06/2018

Obres de construcció d’un pas de vianants elevat a la plaça de Cardona

Obres. Us comuniquem que, del 19 al 29 de juny, durem a terme les obres de construcció d’un pas de vianants elevat al carrer de Laforja, enfront de la plaça de Cardona.

18/06/2018

Talls de trànsit amb motiu de les revetlles de Sant Joan

Amb motiu de les diferents revetlles de Sant Joan que es duen a terme al districte, us informem de les següents afectacions al trànsit.

18/06/2018

Recuperem el rellotge de llum de la Via Laietana

Estem restaurant aquest petit paisatge, un rellotge de llum de 1935 ubicat a la Via Laietana, 69.

Llegir més +

Eixos Estratègics per la Mobilitat

L’objectiu del Pla de Mobilitat Urbana de Barcelona 2013-2018 és continuar actuant sobre l’espai públic i la mobilitat per afavorir la convivència entre les persones, la cohesió social, el benestar i la salut pública. Per aquest motiu, el model de mobilitat que estem construint col·lectivament per a Barcelona es fonamenta sobre la base de 4 eixos estratègics.

Mobilitat Segura

Mobilitat Segura

 • + seguretat viària
 • + pacificació del trànsit
 • - 20% ferits greus i -30% morts

Més informació

Mobilitat Sostenible

Mobilitat Sostenible

 • + mobilitat a peu, en bicicleta i transport públic
 • + qualitat ambiental
 • - emissions contaminants i soroll (compliment paràmetres aire de la UE)
Mobilitat Equitativa

Mobilitat Equitativa

 • + accessibilitat al sistema de mobilitat
 • + integració i cohesió social
 • + espai per a vianants i ciclistes
Mobilitat Eficient

Mobilitat Eficient

 • + eficiència dels sistemes de transport
 • + noves tecnologies de gestió de la mobilitat
 • + distribució ordenada de mercaderies
 • - ineficiències i costos econòmics

Mobilitat a Twitter

Mobilitat en Barcelona a Flickr

Flickr photos from the group Barcelona Mobilitat

Jove enfeinada per la Rambla, Barcelona.

Dia de plujaR000826 - Street BCNR000822 - Street BCNR000817 - Street BCNTeatro de ComediaEixampleViatge amb el 'Catalán Talgo' de Barcelona estació de França a Portbou, organitzat per l'associació 5a Zona de Badalona, amb suport del Museu del Ferrocarril de Catalunya. Aquí, el Talgo III RD TEE, estacionat a la via 1 de l'estació internacional de Portbou. va ser un gran viatge, gràcies a tots els que el varen fer possible. Un tren de l'any 1969 circulant en perfectes condicions l'any 2018.

ESP: Viaje con el 'Catalán Talgo' de Barcelona estación de Francia en Portbou, organizado por la asociación 5ª Zona de Badalona, con apoyo del Museo del Ferrocarril de Cataluña. Aquí, el Talgo III RD TEE, estacionado en la vía 1 de la estación internacional de Portbou. fue un gran viaje, gracias a todos los que lo hicieron posible. Un tren de 1969 circulante en perfectas condiciones en el año 2018.Barcelona Estació de França.Right to the city_IGP8587Into the bus...Metro station Diagonal, Barcelona
Connection between line 2 and line 5_DSC7993Cruïlla rambla PoblenouSuperilla Sant AntoniNou autobús articulat 100% elèctric d'Irizar que donarà servei a la #H16. Realitza la recarrega de bateries amb el pantògraf a cada extrem de la línia.

Fabricat al País Basc, destaca per les solucions avançades en tecnologia i l'estètica audaç. Però el seu punt fort és el medi ambient, ja que no emet cap tipus de contaminant.

Al mateix temps Solaris ha d'enviar les tres unitats del model Urbino 18 E contractades en el mateix concurs. Tots set cotxes seran d'emissió zero i càrrega ràpida per pantògraf, i estaran destinats a la línia H16 (Pg. Zona Franca - Campus Diagonal-Besòs), on ja circulen els dos Solaris articulats que van participar en el projecte europeu ZeEUS.
Walking-the-Streets-of-Barcelona-310Alexander Dennis Enviro 350H Tata Hispano Habit 2018 0609 Buses ClásicosDe nit tot fa llumPont modernWalking-the-Streets-of-Barcelona-3122018 0609 Buses Clásicos
24 out of 1.894 on Flickr