Zona de Baixes Emissions
S'estableix una àrea de més de 95 km2 que inclou Barcelona i els municipis circumdants a les rondes, on es preveu restringir progressivament la circulació de vehicles més contaminants a partir de l’1 de desembre de 2017.
AreaDUM estrena nous serveis
En aquest mes de juliol es llança una actualització de l’aplicació AreaDUM incorporant millores i nous serveis per al usuaris de les àrees de Distribució Urbana de Mercaderies (DUM).
Tramvia Connectat
El tramvia en superfície per l'avinguda Diagonal amb plataforma reservada és l'alternativa tècnicament més ben valorada segons l'Estudi Informatiu, que defineix, avalua i compara quatre alternatives plantejades per donar solució a la connexió del Trambaix i Trambesòs.

Actualitat

18/08/2017

Normalitat a la majoria de serveis públics municipals

Excepte a l'entorn de la plaça de Catalunya i la Rambla, el transport públic i els equipaments municipals recuperen el servei habitual.

Ada Colau atemptat Rambla

17/08/2017

“Barcelona és una ciutat de pau, oberta al món i orgullosa de la seva diversitat”

Ajuntament. Minut de silenci a les dotze del migdia d’aquest divendres, 18, a la plaça de Catalunya en solidaritat amb les víctimes de l’atemptat a la Rambla. S’han decretat tres dies de dol oficial.

17/08/2017

Activats tots els serveis municipals per l'atemptat a la Rambla

Activat el Pla bàsic d’emergència municipal per l’atemptat a la Rambla de Barcelona.

Llegir més +

Eixos Estratègics per la Mobilitat

L’objectiu del Pla de Mobilitat Urbana de Barcelona 2013-2018 és continuar actuant sobre l’espai públic i la mobilitat per afavorir la convivència entre les persones, la cohesió social, el benestar i la salut pública. Per aquest motiu, el model de mobilitat que estem construint col·lectivament per a Barcelona es fonamenta sobre la base de 4 eixos estratègics.

Mobilitat Segura

Mobilitat Segura

 • + seguretat viària
 • + pacificació del trànsit
 • - 20% ferits greus i -30% morts

Més informació

Mobilitat Sostenible

Mobilitat Sostenible

 • + mobilitat a peu, en bicicleta i transport públic
 • + qualitat ambiental
 • - emissions contaminants i soroll (compliment paràmetres aire de la UE)
Mobilitat Equitativa

Mobilitat Equitativa

 • + accessibilitat al sistema de mobilitat
 • + integració i cohesió social
 • + espai per a vianants i ciclistes
Mobilitat Eficient

Mobilitat Eficient

 • + eficiència dels sistemes de transport
 • + noves tecnologies de gestió de la mobilitat
 • + distribució ordenada de mercaderies
 • - ineficiències i costos econòmics

Mobilitat a Twitter

Mobilitat en Barcelona a Flickr

Flickr photos from the group Barcelona Mobilitat

IMG_20170821_145704Pla de l'Ós - La Rambla#BusBCN #D20 biarticulatTMB 2160 y 3513TMB 5408Tusgsal 480Motorcycles win carsTMB 2211TMB 6217Tranvía Azul 7TMB 1324Mohn 293IMG_20170727_210146TMB 6325¿Autobús, coche o tranvía?A street normally filled with life as it was 11 months ago when this photograph was taken, but today, sadly, a place of mourning. Loving Barcelona makes what happened even sadder.                          
                                                    
                                                    
La Rambla is the long, wide, pedestrian boulevard that glides right through the heart of the old city, from Plaça de Catalunya 1.2km (3/4 mile) all the way to the port.

Laid out in 1766 along the line once formed by the medieval city walls—and once drained by a sewer-like creek ('rambla' means intermittent stream)—this boulevard shunts the vehicular streets to either side and fills the broad middle of the path with a wide pedestrian road, shaded by trees and filled with kisoks, street performers, and—on any given day—what feels like half the city out for a stroll. [Reids Guides]2mp Sony Cybershot DSC-F505... the early days of decent digital camerasTMB 3012, V13 desviado por atentadoIf you believe writing on the walls, tourist is a predatory species that kills Barcelona. :-))

Pla de Palau, Barcelona, Spain.Metrò lightCarrer del Pi - BarcelonaFoto presa el 17/11/2016.
Aquesta foto mostra l'estat d'abandonament de les obres del projecte ferroviari de la línia AVE, a la zona de la Sagrera, en direcció Girona-França.
Des de fa més d'un any ha estat detingut per manca d'inversions, i pendents de judici per malversació de fons públics, per part d'alguns dirigents de RENFE-ADIF-MINISTERI DE FOMENT, amb empreses constructores contractats per a la seva construcció.
Presa des de el nou pont Del treball digne,
Crec que aquest nom del pont s'hauria de canviar per aquell de,
'Del treball indigne'

Foto tomada el 17/11/2016.
Esta foto muestra el estado de abandono de las obras del proyecto ferroviario de la linea del AVE, en la zona de la Sagrera, dirección Girona-Francia.
Hace más de un año que está parado por falta de inversión, y pendiente de unos juicios por malversación de fondos públicos, por parte de algunos dirigintes de RENFE-ADIF-MINISTERIO DE FOMENTO, con las empresas constructoras contratadas para su construcción.
Tomada desde el nuevo puente Del trabajo digne,
pienso que éste nombre del puente deberia cambiarse por el de, 
'Del trabajo indigno'

Photo taken on 11/17/2016.
This photo shows the state of abandonment of the works of the railway project of the AVE line, in the Sagrera area, direction Girona-France.
For more than a year it has been stopped for lack of investment, and pending judgments for embezzlement of public funds, by some leaders of RENFE-ADIF-MINISTRY OF FOMENTO, with construction companies contracted for its construction.
Taken from the new bridge Of work digne,
I think that this name of the bridge should be changed by that of,
'From Unworthy Work'


Obres del nou carril bici del carrer de ParísOlympus Zuiko 28mm 2.8
24 out of 1.247 on Flickr